TÜRKİYE
18 July 2018

BODRUM MÜZİK FESTİVALİ

Bodrum Müzik Festivali

Bodrum’un tarihi dokusu ve eşsiz doğasında, Türkiye ve dünyadan ünlü sanatçıları ağırlayarak küresel bir festival olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uluslararası Bodrum D-Marin Klasik Müzik Festivali, geçtiğimiz yıl Bodrum Müzik Festivali’ne dönüştü. Bu yıl, 4-8 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde, müzikseverleri dört gün boyunca sürecek yoğun ve keyifli bir program bekliyor. Doğuş Grubu’nun kurucu desteğiyle gerçekleşen festival, Bodrum yarımadasını sanat rotasında önemli ve vazgeçilmez bir durak haline getirme amacıyla güçlü ve oldukça renkli bir program hazırladı.

Tarihi yarımadaya klasik müziği yayacak olan festival; Fazıl Say, Gülsin Onay, Murat Karahan, Christina Pluhar, Lauren Fagan, Alina Pogostkina, Víkingur Ólafsson ve Avi Avital gibi yıldızlar yanı sıra Sevil Ulucan, Hillel Zori, İbrahim Yazıcı, Erman Türkili, Çağ Erçağ, Gülru Ensari, Dorukhan Doruk, Camille Thomas ve Veriko Çumburidze gibi virtüözlere, ayrıca Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, L’Arpeggiata, Olten Quartet ve LUDWIG Orkestrası gibi topluluklara ev sahipliği yapacak.

Bodrum Müzik Festivali, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm gün, sabahın ilk saatlerinden gece yarısına kadar yaşanıyor. Festival, Şevket Sabancı Parkı’nda gerçekleşecek olan Sabah Konserleri, D-Marin Turgutreis Amfi Tiyatro’da Gün Batımı Konserleri, D-Marin Turgutreis’teki Akşam Konserleri, The Marmara Bodrum’daki Gece Konserleri, Bodrum Mozole Anıt Müzesi’nde rehberli turlar ve konserler ile birlikte Cinemarine Açıkhava Sineması’ndaki film gösterimleriyle tüm Bodrum’a yayılmayı hedefliyor.

Tüm bilet gelirleri Tohum Otizm Vakfı ve Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanan festivalde bu sene Gülsin Onay’ın vereceği konserin bilet gelirleri de Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’ne aktarılacak. Gün doğumundan gece yarısına kadar sürecek olan festivalde, beş gün boyunca genç yıldızların Bodrum’un simgesel mekânlarında buluştuğu, ülkemizin adını yurtdışında başarıyla duyurmuş yıldız sanatçı ve toplulukların vereceği konserlerle, sinema gösterimleri ve klasik müzikle iç içe geçen rehberli turlar da bulunuyor.

Program için tıklayınız. Biletler mobilet‘te…

 

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim