BEŞİKTAŞ
5 September 2022

BEŞİKTAŞ FESTİVALİ

Beşiktaş Festivali

30 Ağustos’ta başlayacak ve bir ay boyunca sürecek “Beşiktaş Festivali”. Zafer Bayramı’nın 100. yılında Kenan Doğulu konseriyle başlıyor ve 1 Ekim’e kadar farklı etkinliklerle devam ediyor.

31 Ağustos’ta Selda Bağcan, 1 Eylül’de ise Goran Bregoviç Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda sevenleriyle buluşuyor. 3-11 Eylül tarihlerinde ise Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda bir halk müziği şenliği gerçekleşecek. 3 Eylül’de Barabar, 4 Eylül’de Oğuz Aksaç, 8 Eylül’de Hüseyin Turan, 9 Eylül’de Yekpare, 11 Eylül’de Erdal Erzincan Beşiktaşlı vatandaşlarla bir araya geliyor. 14 Eylül’de ise Kerem Görsev Quartet Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda caz rüzgârı estiriyor.

“Museum of the moon’’ Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda…

İngiliz sanatçı Luke Jerram’ın yarattığı 7 metre çapında NASA’dan alınmış bire bir ay yüzeyi görüntüsünün hayranlık uyandırıcı bir deneyime dönüştüğü ayın yaklaşık 1:500.000 ölçeğindeki gerçek yüzeyinin yansıtıldığı ‘’Museum of the Moon’’ Beşiktaş’ta… “Beşiktaş MoonFest” kapsamında ise beş farklı usta isim Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda sahne alıyor. 16 Eylül’de Bülent Ortaçgil, 18 Eylül’de Duygu Soylu, 19 Eylül’de Tuluğ Tırpan Trio, 20 Eylül’de Nil Karaibrahimgil ve 21 Eylül’de Jülide Özçelik Beşiktaşlılarla buluşuyor. 23 Eylül’de İskender Paydaş ve 30 Eylül’de ise Birsen Tezer yine aynı mekânda sevilen şarkılarını tüm Beşiktaşlılar için seslendiriyor.

Festival Hadise konseriyle sona eriyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan bir ay boyunca Beşiktaş’ın farklı noktalarında konser, tiyatro, sinema gösterimleri ile devam eden festival, Türkiye’nin en sevilen pop müzik sanatçılarından Hadise ile son buluyor. Hadise en sevilen şarkılarını Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda “Beşiktaş Festivali”nin son gününde İstanbullu ve Beşiktaşlı vatandaşlar için seslendiriyor.

 

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim