BEŞİKTAŞ
30 December 2019

YENİ YIL COŞKUSU

Yeni Yıl Coşkusu

Yeni yıla Beşiktaş’ın dört farklı mahallesinde düzenlenecek olan sokak festivalleriyle merhaba diyoruz. Sanatçılar Parkı, Dikilitaş Parkı, Abbasağa Parkı ve Karanfilköy Şenlik Alanı’nda düzenlenecek olan konserler, gösteriler, özel şovlar ve birbirinden farklı performanslarla Beşiktaşlılar yeni yılı coşkuyla kutlayacak.

Abbasağa Parkı’ndaki kutlamalar, saatler 20.00’ı gösterdiğinde Pandomim, Jonglör ve Bubble Show gösterisiyle başlayacak. Ardından komedyen Cem İşçiler Stand Up gösterisiyle katılımcıları kahkahaya boğacak. Gecenin sonunda müzisyen Cem Doğan şarkılarını Abbasağa Mahallesi sakinleri için seslendirecek.

Dikilitaş Mahallesi’ndeki yılbaşı kutlamaları saat 20.00’da Pandomim, Jonglör ve Bubble Show gösterisiyle başlayacak hemen ardından Dilek Çelebi ile Doğaçlama Tiyatro Ligi sahne alacak. 23.00’da ise Faik Pala şarkılarını Dikilitaşlılar için söyleyecek.

Kutlamaların bir diğer adresi de Karanfilköy Şenlik Alanı olacak. saat 20.00’da Pandomim, Jonglör ve Bubble Show gösterisiyle başlayacak olan kutlamalar, tiyatro doğaçlama ekibinin sahne almasıyla devam edecek. Katılımcılar gecenin sonunda Tuğçe Haşimoğlu’nun şarkılarıyla coşacak.

Sanatçılar Parkı’nda ise eğlence, saat 19.30’da DJ Onur Alp’in performansıyla başlayacak. Ardından Öykü Can Kösedağ ve Büşra Alnıtemiz sahne alacak. Son olarak sevilen sanatçı Feridun Düzağaç birbirinden güzel parçalarını yeni yıla saatler kala Beşiktaşlılar için seslendirecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yeni yıl heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşayacak ve 2020 yılına komşularıyla birlikte “merhaba” diyecek. Yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayacağımız sokak festivallerine tüm halkımız davetlidir.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim