DÜNYA
10 April 2020

BELGESEL ERİŞİME AÇILDI

Belgesel erişime açıldı

Bundan tam dokuz yıl önce 2011 yılının soğuk bir kış gününde Didem Pekün ve Barış Doğrusöz yönetmenliğini yaptığı Tülay German: Kor ve Ateş Yılları belgeselini Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu’nda izleyicilerle buluşturmuştuk. Beşiktaş Belediyesi’nin Belgesel Sinemacılar Birliği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’yle birlikte düzenlediği etkinliğe katılanlar  Tülay German’ın muhteşem sesini yeniden hatırlamışlardı. Belgeselin ardından düzenlediğimiz söyleşide İzzet Öz, Paris’te gerçekleştirdiği Tülay German ve Erdem Buri röportajı sırasında yaşadıklarını anlatmıştı.

O yıllarda b+ dergisinde yayımladığımız Didem Pekün söyleşisiyle belgeselin yapım süreciyle ilgili bilgileri okuyuculara aktarmıştık. Nazan Ortaç’ın yaptığı söyleşiyi okumak için tıklayınız.

Belgeselin yaratıcıları, dünyamızı tehdit eden virüs nedeniyle, Tülay German: Kor ve Ateş Yılları belgeselinin bu hafta erişime açıldığını duyurdu. Didem Pekün ve Barış Doğrusöz’e evde kaldığımız şu günlerde iniş çıkışlarla dolu güzel bir hayat hikâyesi paylaştıkları ve muhteşem bir sesi hatırlamamızı sağladıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tülay German: Kor ve Ateş Yılları belgeselini izlemek için tıklayınız.

 

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim