İSTANBUL
17 February 2020

BEETHOVEN’A SAYGI

Beethoven’a saygı

Opus Amadeus Oda Müziği Festivali İstanbul’un dört bir yanını oda müziğiyle buluşturmak için dopdolu bir program hazırladı. 7 Mart – 22 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival Hollanda, Macaristan, Fransa, İngiltere, Polonya, Almanya ve Türkiye’den sanatçıları ağırlayacak. “4 Times Baroque”, “Amatis Piano Trio”, “Trio Inspirante”, “Ensemble Dolci Venti ve Anderske Kaspersma”, “Renan Koen ve Emre Elivar”, “Repicco” ve “Hungarian Quartet” festivalin dokuzuncu yılının konukları olacak.

Festival bu sene de farklı mekânları oda müziğiyle buluşturacak. 9. Opus Amadeus Oda Müziği Festivali’nin nu yılki mekânları Deniz Müzesi (Beşiktaş), Yeldeğirmeni Sanat (Kadıköy), Aşkenazi Sinagogu (Karaköy), Saint Esprit Kilisesi (Harbiye), Hemdat İsrael Sinagogu (Kadıköy) ve Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi (Kadıköy)…

Bu sene Beethoven rüzgârları esiyor!

Ölümsüz bestecinin doğumunun 250. yılını tüm dünya ile birlikte kutlayan festival büyük ustaya geniş yer ayırıyor. Mehmet Yasemin, Filip Kowalski ve Gözde Yaşar’dan oluşan “Trio Inspirante” konser programını Alman bestecinin eserlerine ayırdı. Bu kapsamda Beethoven’ın keman, viyola ve çello için yazdığı iki trio müzikseverlerle buluşacak.

Festivalin kapanış konserinde “Hungarian Quartet”, dahi bestecinin yaşamının son döneminde bestelediği ve kutsallık mertebesindeki yapıtlarından Op.132 La minör ve Op.135 Fa majör quartetlerini seslendirecek.

Biletler biletix‘te…

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim