BEŞİKTAŞ
25 March 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA!

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda!

1. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn Of Justice)

2016 / Aksiyon, Macera / 151′

Yönetmen Zack Snyder
Oyuncular: Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg

Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren süper kahramanın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman’e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır. Zack Snyder imzalı Batman versus Superman: Adaletin Şafağı, tarihte ilk kez iki DC karakterini beyaz perdede buluşturuyor. Başrollerinde Oscar ödüllü Ben Affleck Batman/Bruce Wayne, Man of Stell filminin yıldızı Henry Cavill Superman/Clark Kent rolüyle karşı karşıya geliyor.

Etiler Alkent Cinecity
Levent Özdilek Cinetime
Levent Kanyon Cinemaximum
Zorlu Center Cinemaximum
Beşiktaş Cine Bow

2. Hatıraların Masumiyeti (Innocence of Memories)

2015 / Belgesel / 90′

Yönetmen: Grant Gee
Oyuncular: Ayla Pandora Colin, Kemal Mehmet Ergen, Ara Güler, Süleyman Fidaye, Türkân Şoray

Hayallerden kurulu bir müze olur mu? Sahibi Nobel Edebiyat Ödüllü dünya çapında bir yazarsa olur. Hatıraların Masumiyeti, yalnızca bir edebiyat şaheseri değil aynı zamanda yedinci sanatı da besleyen hayal ürünü ama gerçek bir müze.

Orhan Pamuk, 28 Nisan 2012’de İstanbul’da, 29 Ağustos 2009’da yazdığı Masumiyet Müzesi romanı ile aynı adı taşıyan bir müze açar. Türkiye’de en çok okunanlar arasına giren roman, 1975 ile 1984 yılları arasında İstanbul’da, varlıklı bir iş adamı olan Kemal ve onun kuzeni genç ve yoksul Füsun’un arasındaki unutulmaz ve hazin aşkı anlatıyor. Masumiyet Müzesi ise bu unutulmaz aşkın ve İstanbul’un, parçalarına dokunabildiğimiz, onları hissedebildiğimiz rüyaların gerçeğe dönüştüğü hayali ama gerçek bir müze. Müzenin içindeki eşyalar, romana konu olan ve 1970’lerin İstanbul’unda yaşanmış talihsiz aşkın izlerini taşıyor… Film, eşyalardan hareketle şehrin büyülü kimyası, manzarası ve aşk hikayelerine doğru bizi eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Başarılı belgeselci ve klip yönetmeni Grant Gee’nin kişisel merakıyla başladığı Hatıraların Masumiyeti yolculuğunu gerçekle hayalin, yazarla karakterlerin ve aşk ile İstanbul’un iç içe geçtiği olağanüstü bir filme dönüşüyor.

Hatıraların Masumiyeti, artık sadece bir roman ve müze değil, o artık yedinci sanatın da unutulmaz bir parçası.

Levent Metro City Cinema Pink
Etiler Akmerkez Cinema Pink
Levent Kanyon Cinemaximum

3. Hayatımın Yolculuğu (A Walk in the Woods)

2016 / Komedi, Dram, Macera / 105′

Yönetmen Ken Kwapis
Oyuncular: Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson

Bill Bryson, İngiltere’de iki yıl geçirdikten sonra, eski arkadaşlarından biriyle irtibata geçer. Bill 30 yıldır hiçbir uzun yürüyüşe çıkmamıştır. Ancak yolculuğa dair araştırma yaptıkça beş ay sürecek ve binlerce kilometre yürümek zorunda olduğu bu yolculuğun yaşlı bir adam için tek başına cesaret edilemeyecek tehlikeli bir serüven olduğunu farkı varır.Kamp malzemeleri satın aldıktan sonra kendisine bir yol arkadaşı aramaya başlar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Aradığı herkes Bill’in çılgın teklifini geri çevirir. Tam bir yol arkadaşı bulabilmek için ümidini kesmişken uzun yıllardan beri görüşmediği, gençliğinde birlikte birçok macera yaşadığı Stephen kendisini arar ve yol arkadaşı olmak istediğini söyler.

Etiler Alkent Cinecity
Levent Özdilek Cinetime

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim