BEŞİKTAŞ
5 August 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA…

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda…

Gergin günleri günleri geride bırakmak isterken gerilim filmleri ağırlıklı bir liste yapmak istemezdik ama ne yapalım, sinemalarda gösterilecek filmleri biz seçmiyoruz. Bu haftaki üç önerimizin ikisi gerilim filmi. Biz yeterince gerildik diyenlerin adresi “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı”…

Hepinize iyi seyirler!


Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
The Secret Life of Pets

2016 / Animasyon, Komedi / 87′

Yönetmen Chris Renaud, Yarrow Cheney
Seslendirenler: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart

Illumination Entertainment ve Universal Pictures, birlikte hayata geçirdikleri beşinci animasyon filmi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı’nı sunar. Film, evcil hayvanların, sahipleri her gün okula ya da işe gittikten sonra sürdükleri hayatı eğlenceli bir şekilde konu alıyor. Çılgın Hırsız ve Minyonlar’a imza atan Chris Renaud’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy gerçekleştirdi.

Kanyon Cinemaximum
Zorlu Center Cinemaximum
Özdilek Cinetime


Karanlık Sular
The Shallows

2016 / Gerilim, Korku / 87′

Yönetmen Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Blake Lively, Angelo Lozano Corzo, Jose Manuel Trujillo Salas, Sedona Legge, Óscar Jaenada

Karayip Korsanlarından tanıdığımız Óscar Jaenada ve Gossip Girl’ün güzel oyuncusu Blake Lively’nin başrollerini paylaştığı Amerikan yapımı uzun metraj film Nancy’nin tek başına sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayarak, kıyıya çok yakın bir yerde mahsur kalmasını konu alıyor.

Zorlu Center Cinemaximum
Özdilek Cinetime


Neon Şeytan
The Neon Demon

2016 / Gerilim, Dram / 118′

Yönetmen Nicolas Winding Refn
Oyuncular: Elle Fanning, Keanu Reeves, Jena Malone, Christina Hendricks

“Drive”ın sansasyonel yönetmeni Nicolas Winding Refn, son filmi Neon Şeytan’da Los Angeles’ta modellerin sırlarla dolu dünyasını mercek altına alıyor. Jesse, mankenlikte başarıyı yakalayıp yıldız olma hedefiyle Los Angeles’a gelmiştir. Büyüleyici güzelliğiyle kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlar. Genç model Los Angeles’ta hayatının en parlak günlerini yaşarken, orada tanıştığı bir grup manken arkadaşının hırsı ve güzellik saplantısı, Jesse’yi geri dönüşü olmayan bir çıkmaza sürükler. Neon Şeytan bu yıl Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarıştı.

Akmerkez Cinema Pink
Metro City Cinema Pink
Kanyon Cinemaximum
Zorlu Center Cinemaximum

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim