BEŞİKTAŞ
15 April 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda

Bekâr Yaşam Kılavuzu (How To Be Single)

2016 / Komedi / 110′

Yönetmen Christian Ditter
Oyuncular: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann

New York şehri Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom ve David gibi binlerce yalnız ve kalbi kırık bekâr insan ile dolu. Herkes kendisine doğru eşi ya da aşk dolu bir ilişkiyi arıyor; pek çoğu ise orta karar bir birlikteliğe bile razı! Baştan çıkartıcı mesajlaşmalar ve tek gecelik ilişkilerin ortasında tüm bu bekâr insanların, bekârlığı ve yalnızlığı yönetmesini öğrenmeleri gerekiyor!

Zorlu Cinemaximum
Akmerkez Cinemapink
Alkent Cinecity
Özdilek Cinetime


Ölüm Treni (Backtrack)

2016 / Gerilim / 90′

Yönetmen Michael Petroni
Oyuncular: Adrien Brody, Sam Neill, Robin McLeavy

Psikolog Peter trajik bir kazada küçük kızını kaybetmiştir. Acı ve suçluluk duygusu ile baş etmeye çalışan Peter, hastalarında karanlık duygular ve tuhaflıklar fark etmeye başlar. Parçaları birleştirince hastalarının 20 sene önce aynı gün ölmüş olan insanların hayaletleri olduğunu fark eder. Bu korkunç gerçek, Peter’ı geçmişte saklı kalmış sırları çözmek üzere sürprizlerle dolu bir yolculuğa sürükleyecektir.

Kanyon Cinemaximum
Özdilek Cinetime


Başka Sinema “İlkler”

Başka Sinema, yönetmenlerin ilk uzun metraj filmlerinden derlediği bir seçkiyi 15 Nisan’dan itibaren sinemaseverlerin ilgisine sunuyor.

Bu kapsamda Faruk Hacıhafızoğlu’nun “Kar Korsanları”, Ahu Öztürk’ün “Toz Bezi”, Görkem Yeltan’ın “Yemekteydik ve Karar Verdim” filmlerini izleyebilirsiniz.

“İlkler” 15 Nisan’dan itibaren Beşiktaş’ta sadece Boğaziçi Üniversitesi Sinebu’da izlenebilir. Sinebu’nun aylık programı için tıklayınız.

“İlkler”: Kar Korsanları

2015 / Dram / 83′

Yönetmen: Faruk Hacıhafızoğlu
Oyuncular: Taha T. Özdemir, Yakup Ö. Kurtaal, Ömer Uluç, İlker Sır, İsa Mastar, Oğuzhan Ulukaya

Yıl 1981… Türkiye tarihinin en acımasız askeri darbelerinden birinin henüz başlarında ve o yıl Türkiye, son yılların en ağır kışıyla da karşı karşıya…

“İlkler”: Toz Bezi

2015 / Drama / 98′

Yönetmen: Ahu Öztürk
Oyuncular: Asiye Dinçsoy, Nazan Kesal, Serra Yılmaz, Didem İnselel

Toz Bezi, İstanbul’un farklı kutupları arasında hayatı anlamaya çalışıp kendilerine yeni yollar çizmeye çalışan iki kadının hikayesini ele alıyor. İstanbul’da yaşayan Nesrin ve Hatun gündelikçi olarak çalışan iki yakın arkadaştır. Hatun’un tek hayali çalışmaya gittiği semtlerden birinde ev almakken küçük kızıyla birlikte yaşayan Nesrin kocasının neden evi terk ettiğini anlamlandırmaya çalışır.

“İlkler”: Yemekteydik ve Karar Verdim

2015 / Dram / 84′

Yönetmen: Görkem Yeltan
Oyuncular: Arzu Okay, Mehmet Güreli, Sema Poyraz, Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan

Nedenleri saymaya bile fırsat tanımaz hayat. Bir şeyi yanlış yapsanız da müdahale etmez, sizi kendinizle baş başa bırakır. Değişememek de bir tür hastalığa dönüşebilir zamanla. Sevginin yerini nelerin aldığını da görmez bazen insan. Körleştiğini de.

Bir yol filmi değildir ama bir ailenin hayat içinde yol almasıdır. Bir şeyler keşfederken bilmedikleri sokaklarda, caddelerde kendi sınırlarını aşan insanların öyküsüdür.

Bazıları evden ayrılırken bildikleri şeyleri hayatta da tekrarlayacaklarından çok emindir ve bunu yüzlerce kez haykırırlar. Bazıları ise aynı evde yaşamış bile olsalar, hayatı bir mucize gibi kabullenirler ve sessiz kalırlar. Bazıları da bahçeleri aşıp çok ötelere gidebilir, hiç karşılaşacaklarını ummadıkları olaylarla baş başa kalmayı göze alabilir, kendilerini tanırken çok yakınlarını da hiç tanımamış olduğunu görebilirler.

Başka Sinema “İlkler”i izleyebileceğiniz diğer sinemalar şöyle:
Başakşehir Cinetech Mall of Istanbul
Beyoğlu Pera
Kadıköy Moda Sahnesi / Sinema
Ankara Kızılay Büyülü Fener Sinemaları
İzmir Karaca Sinemasi
Mersin Üniversitesi SineMersin
Antalya Plaza Sineması

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim