BEŞİKTAŞ
5 May 2017

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA…

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda…

The Odyssey
Derinliklere Yolculuk

2016 / Biyografi / 122′

Yönetmen: Jérôme Salle
Oyuncular: Lambert Wilson, Pierre Niney, Audrey Tautou

Jacques-Yves Cousteau, namı diğer Kaptan Kusto, karısı ve iki oğluyla beraber Akdeniz kıyısında güzel bir evde, adeta cennet gibi bir koyda yaşamaktadır. Hayatı macera peşinde geçen Cousteau, su altında nefes alabilmeyi sağlayan, devrim yaratan icadı sayesinde bambaşka bir dünyayla tanışmıştır. Her ne pahasına olursa olsun, artık bu dünyayı keşfedecektir.
Bizlere deniz altını tanıtan araştırmacı kimliğinin yanı sıra, Oscarlı bir yönetmen, bilim insanı, çevreci, fotoğrafçı ve yazar olan Cousteau’nun hikayesini, yönetmen Jérôme Salle beyazperdeye taşıyor. Salle, Akdeniz kıyılarından Antarktika’ya uzanan bu macerayı Audrey Tatou, Pierre Niney ve Lambert Wilson’un performanslarıyla izleyiciyle buluşturuyor.

Etiler Akmerkez Cinema Pink
Levent Metro City Cinema Pink


The Last Face
Gerçeğin İki Yüzü

2017 / Dram / 130′

Yönetmen Sean Penn
Oyuncular: Charlize Theron, Javier Bardem, Adèle Exarchopoulos

Yetenekli ve çekici bir doktor Afrika’nın çatışma bölgelerinden birinde görevini sürdürmektedir ve bu esnada aynı bölgede çalışan birine aşık olur. Aşk ikisi için de başlamış olsa da aşkı ile son derece tehlikeli olan ve ciddi mesai isteyen işini dengede tutmak bir hayli güç olacaktır. Savaş yıkıntıları arasındaki Liberya’da, onları çevreleyen çatışmanın en iyi nasıl çözülebileceği üzerine ortak bir tutkuyla savaşan Miguel ve Wren, ilişkilerini olağanüstü zor koşullarda canlı tutmanın bir yolunu bulmalılardır.

Cinemaximum Kanyon
Cinemaximum Zorlu Center
Cinetime Özdilek
Cinecity Alkent

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim