BEŞİKTAŞ
20 May 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA…

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda…

İyi Adamlar (The Nice Guys)

2016 / Aksiyon, Komedi / 106′

Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Ryan Gosling, Russell Crowe, Margaret Qualley, Kim Basinger

1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur.

Zorlu Cinemaximum
Kanyon Cinemaximum
Alkent Cinecity
Akmerkez Cinemapink
Özdilek Cinetime

Annemle Geçen Yaz (Que Horas Ela Volta?)

2015 / Dram / 111′

Yönetmen Anna Muylaert
Oyuncular: Regina Casé, Camila Márdila, Michel Joelsas

Brezilya’da aile ve sınıf meselelerini yeni, çağdaş ve tempolu bir tarzda ele alan film, Sundance’te başrollerindeki Regina Casé ve Camila Márdila’ya Jüri Oyunculuk Özel Ödülü kazandırmıştı, 13 yıldır Sao Paolo’da hizmetçilik yapan Val, Pernambuco’da geride bıraktığı kızı Jessica için suçluluk duymaktadır. 13 yıl sonra Val’ın hayatına tekrar giren Jessica, dengeleri alt üst edecektir. Çok geçmeden Val kendini, oturma odasıyla mutfak arasında bir ayrımın tam ortasında, hayatla yüzleşmenin yeni bir yolunu bulmak zorunda olduğu bir yerde bulur.

Akmerkez Cinemapink

Misafir

2015 / Dram / 127′

Yönetmen: Mehmet Eryılmaz
Oyuncular: Ersin Umut Güler, Tamer Levent, Ayten Uncuoğlu, Hale Akınlı, Zümrüt Erkin

Evrensel bir konu olan anne – kız ilişkisini, ölüm teması çerçevesinde işleyen film, ülkemizde de yaygın bir sorun olan aile içi cinsel taciz meselesini de alt hikâye bağlamında ele alıyor. Film, trajediden beslenen bir umut duygusuyla tutunamayanların hikâyesini anlatıyor. Yıllar önce baba evinden kovulan Nur, on yıl sonra annesinin ölüm döşeğinde olduğu haberini alır. Küçük kızını da yanına alarak baba diyarına gider.

Zorlu Cinemaximum
Özdilek Cinetime

Başımın Belası (Tumbledown)

2016 / Komedi, Romantik / 103′

Yönetmen Sean Mewshaw
Oyuncular: Rebecca Hall, Jason Sudeikis, Dianna Agron

Üniversitede öğretim görevlisi olan Andrew hayatını kaybeden ünlü müzisyen Hunter Miles’ın biyografisini yazmak ister ve müzisyenin eşi Hannah’nın yaşadığı kasabaya giderek ondan yardım almaya karar verir. Ancak Hannah da aynı amaçla çalışıyordur ve bilgilerini bu yabancı adamla paylaşmak konusunda pek istekli değildir. Birbirini son derece antipatik bulan bu ikiliye “kasabanın seksi erkeği” Curtis, Andrew’un New York’tan çıkagelen sevgilisi Finley ve Hannah’nın her konuda abartıya kaçan ailesi de katılınca işler iyice sarpa sarar.Yönetmenliğini Sean Mewshaw’un üstlendiği filmde Rebecca Hall ve Jason Sudeikis başrolleri paylaşırken, onlara Joe Manganiello, Dianna Agron ve Blythe Danner gibi isimler eşlik ediyor.

Özdilek Cinetime
Kanyon Cinemaximum
Akmerkez Cinemapink
Metrocity Cinemapink

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim