İSTANBUL
1 June 2017

UNIQ AÇIKHAVA FİLM FESTİVALİ

UNIQ Açıkhava Film Festivali

Artık gelenekselleşen UNIQ açıkhava sinema geceleri üçüncü yılında bambaşka bir boyuta taşındı. 6 kısa, 48 uzun metraj filmin gösterildiği, konukları ve sürprizleriyle bütün yaz devam edecek bir şenliğe, UNIQ Açıkhava Film Festivali’ne dönüştü.

Başka Sinema’nın, 2016-2017 sinema sezonun en dikkat çeken yapımları arasından seçerek hazırladığı programda Cannes, Berlin ve Venedik gibi önemli festivallerde gösterilmiş çoğu ödüllü filmin yanı sıra, yenilenmiş kopyalarıyla Türkiye ve dünya sinemasından klasikler, kült filmler, animasyon ve korku sineması örnekleri, Pedro Almodovar, Jim Jarmusch, Asghar Farhadi, Reha Erdem, François Ozon, Oliver Stone, Yeşim Ustaoğlu, Pablo Larrain gibi dünyaca ünlü yönetmenlerin son filmleri ve sinemanın yeni yıldızları olmaya aday genç yönetmenlerin yapıtları, bütün yaz boyunca Salı, Perşembe ve Pazar akşamları UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

Bu yılın en çok konuşulan filmlerinden La La Land ile 1 Haziran 2017’de açılacak festival, 16 Eylül 2017’de ölümünün birinci yıldönümünde Tarık Akan’ın anısına gösterilecek Sürü filmiyle sona erecek.

Program için tıklayınız

 

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim