İSTANBUL
8 November 2018

ATTA GİDİYORUZ!

ATTA gidiyoruz!

14 Kasım’dan 10 Aralık 2018’e kadar danstan tiyatroya, çocuklar ve yetişkinlere yönelik atölyelerden performanslara kadar, farklı disiplinlerden etkinliklerin bebekler ve çocuklara özel hazırlandığı festivalde; 18-36 ay yaş grubu için “Sky”, ekolojik farkındalık için “Tierra Efimera” gibi öncü ve benzersiz performanslar bulunuyor.

Çocukların kültür-sanata erişim ve aileleri ile birlikte kaliteli zaman geçirme haklarından yola çıkan, Bebekler ve Çocuklar için Uluslararası Sanat Festivali Atta Festival’in üçüncüsü bu sene İstanbul ve Ankara’da gerçekleşiyor. Her yaştan çocuğun ve yetişkinin keyifli vakit geçirebileceği festivalde bu yıl; İspanya, Fransa, Danimarka, İsveç, Ukrayna, Hollanda ve Türkiye’den pek çok sanatçı, çocuklar için performanslarını sergiliyor ve atölyeler gerçekleştiriyorlar.

Atta Festival’e bu yıl Caddebostan Kültür Merkezi, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, Moi Sahne, MSGSÜ Şebnem Selışık Aksan Sahnesi, Hisar Okulları Kültür Merkezi, Türkân Saylan Kültür Merkezi, İstanbul Fransız Kültür Merkezi, Bomontiada ALT, Akbank Sanat gibi şehrin iki yakasından pek çok mekân ev sahipliği yapıyor. Festivalin Ankara ayağı ise Cer Modern’de gerçekleşiyor.

Detaylı bilgi ve hizmet bedeli ödemeden “online” bilet almak için tıklayınız.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim