HABERLER
15 September 2015

AKARETLER ÇİÇEK AÇIYOR

Akaretler Çiçek Açıyor

Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali lansmanı Beşiktaş Akaretler Yokuşu’nda 21 Eylül tarihinde saat 11.00’de gerçekleşecek.

Tarihin ve kültürün başkenti, Türkiye’nin kalbi Beşiktaş, Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 7 Mayıs 2016’da başlaması planlanan Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali’nin ilçemiz ile beraber marka bir etkinlik olması ve ilerleyen yıllarda sürekli hale getirilmesi hedefleniyor.

Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali, Beşiktaşlılara ve hatta tüm İstanbullulara şehrin merkezinde rahatlama ve nefes alma imkânı sağlayacak, eğlenceyi içeriğin bir parçası haline getirerek pek çok yaş grubuna dokunacak. Aynı zamanda toplumda botanik ve yeşil çevre algısını yükselterek, özel bahçecilik ve evde çiçek yetiştirme kültürünü geliştirmeyi hedefleyen festival bu anlamda kent kültürüne ve ekonomisini de de katkı sağlayacak…

Sanat ve çiçekler aracılığıyla tüm dünyaya güçlü bir barış mesajı verilecek lansman haftası süresince Akaretler Yokuşu çarpıcı çiçek tasarımı ve düzenlemeleriyle bezenecek ve festivalin heyecanı başta Beşiktaşlılar tüm İstanbullulara yaşatılacak…
Barış ve çiçek dolu bir haftanın yaşanacağı 7 Mayıs 2016’da başlayacak Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali’ni tanıtacağımız lansman toplantımızda sizlerle heyecanımızı paylaşmak isteriz.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim