TÜRKİYE
20 June 2017

BOZCAADA CAZ FESTİVALİ

Bozcaada Caz Festivali

Caz Festivallerine yepyeni bir soluk geliyor; Bozcaada Caz Festivali 28 – 30 Temmuz tarihleri arası Bozcaada’da…

Denizin, rüzgarın ve ormanın sesleri Ayazma Manastır’da iyi müzikle bir araya geliyor.

Bozcaada’nın kendine has doğasının da eşlik ettiği Bozcaada Caz Festivali, bugüne kadar ülkemizde gerçekleşen bir çok caz festivalinden farklı olarak ilk defa açıkhava tipi müzik festivali konseptini caz müziğiyle buluşturuyor. Festivalde; ikisi canlı biri lounge alanı olmak üzere üç ayrı müzik alanı bulunacak. Farklı jenerasyonlardan müzisyenleri dinleyiciyle buluşturacak olan Bozcaada Caz Festivali, funk, pop, etnik, balkan, fusion ve özgür caz gibi türleri içeren geniş bir programa sahip. Kabak & Lin, allaturca music ve Pavli Bozcaada işbirliği ile düzenlenecek festival 28 – 29 – 30 Temmuz tarihlerinde Ayazma Manastır’da gerçekleşecek.

Festivalin ilk gününde Suzin Akalan, Lycian Herbs ft. Korhan Futacı, Çağrı Sertel ve Şenova Ülker Quartet sahne alacak. İkinci gün ise sahne sırasıyla Holler My Dear, Lara Di Lara, Selen Gülün Trio, Nilüfer Verdi Latin Brazil Ensemble, Ediz Hafızoğlu “Nazdrave” ft. Ülkü Aybala Sunat ve Jülide Özçelik’in olacak. Festival son gününde Songs From a Breeze, Sebastian Studnitzky, Maden Öktem Ersönmez, Önder Focan & Şallıel Bros. ve Elif Çağlar Quartet’i ağırlayacak.

Festival seyirci kapasitesi, mekânın fiziki şartları ile uygun şekilde sınırlı sayıdadır. Festivalde konaklama veya kamp alanları mevcut değildir.

Biletler biletix‘te…

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim