TÜRKİYE
7 September 2016

ALTIN KOZA ZAMANI

Altın Koza zamanı

Sinema dünyasının heyecanla beklediği 23. Uluslararası Adana Film Festivali 19 Eylül 2016’da başlıyor. Festivalin en çok ilgi çeken bölümü olan Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 12 film Altın Koza ödülleri için mücadele edecek. Yarışmada, Erhan Tuncer’in “Ağustos Böcekleri ve Karıncalar”, Mehmet Can Mertoğlu’nun “Albüm”, Kıvanç Sezer’in “Babamın Kanatları”, Handan Öztürk’ün “Bana Git De”, Hiner Saleem’in “Dar Elbise”, Çağdaş Çağrı’nın “Geçmiş”, Yüksel Aksu’nun “İftarlık Gazoz”, Reha Erdem’in “Koca Dünya”, Güven Beklen’in “Mehmet Salih”, Çağan Irmak’ın “Nadide Hayat”, Derviş Zaim’in “Rüya” ve Cemil Ağacıkoğlu’nun “Tarla” isimli eserleri yer alıyor.

23. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında yapılacak, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri başkanlığını ünlü yönetmen ve senaryo yazarı Tayfun Pirselimoğlu yapacak. Ayrıca jüride yönetmen Emin Alper, görüntü yönetmeni Türksoy Gölebeyi ve oyuncular Hatice Aslan ve Muhammet Uzuner görev yapacak.

Ödüller, 24 Eylül Cumartesi gecesi yapılacak Ödül Töreni ile sahiplerini bulacak. Tören, saat 20:00’da Çukurova Üniversitesi Kongre Salonu’nda yapılacak.

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci ve Cem Davran’ın yapacağı törende, oyunculuğu ve sesiyle hafızalara kazınan Zuhal Olcay, ünlü müzik adamı Selim Atakan‘ın piyanosu eşliğinde bir dinleti sunacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Adana Film Festivali’nin “Onur Ödülleri”, bu yıl oyuncular Ayla Algan ve Murat Soydan ile yazar Osman Şahin’e takdim edilecek.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim