BEŞİKTAŞ
24 June 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA!

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda!

Sıcaklardan bunalanlar için bugün Beşiktaş’ın serin salonlarında vizyona giren dört filmi inceledik. İyi seyirler!

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
(Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

2016 / Macera, Aksiyon / 112′

Yönetmen Dave Green
Oyuncular: Megan Fox, Alan Ritchson, Noel Fisher, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub

Uzun bir aradan sonra 2014’te yeniden sinema perdesine dönen 4 genç Ninja kaplumbağanın öyküleri devam ediyor. İlk filmde birlik olup ezeli düşmanları Shredder’ın planlarını alt eden kaplumbağalar New York şehrini koruma görevini daha da deneyimli olarak sürdürüyor. Hapishaneden kaçan Shredder dünyayı ele geçirmek için çılgın bilimadamı Baxter Stockman ve iki ahmak fedai Bebop ile Rocksteady ile elele verir. Kaplumbağalarımız, maskeli kahraman Casey Jones ve gazeteci April’ın yardımıyla kötü ekibi alt etmeye çalışırken bu kez de Shredder ile benzer amaçları güden ancak ondan çok daha güçlü olan Krang’le karşılaşırlar.

Akmerkez Cinemapink
Metro City Cinemapink
Alkent Cinecity
Özdilek Cinetime


Süper Papağan (El Americano: The Movie)

2016 / Animasyon / 98′

Aile sirkindeki işlere yardım eden Meksikalı papağan Cuco’nun tek bir hayali vardır; o da televizyonda gördüğü süper kahraman papağan El Americano’nun çılgın numaralarını layıkıyla taklit edebilmektir. Ancak sirk yöneticisi olan babası bir grup kabadayı kuş tarafından tehdit edilip sirkin denetimini onlara kaybeder. Bunun üzerine genç Cuco, zorbalara karşı vereceği mücadeleye El Americano’yu da dahil etmek için Hollywood’a eğlenceli ve bir o kadar da tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta alacağı en büyük ders ise aradığı kahramanın kendi içinde olduğudur.

Zorlu Center Cinemaximum
Akmerkez Cinemapink
Özdilek Cinetime


Kördüğüm (Maggie’s Plan)

2016 / Komedi / 99′

Yönetmen Rebecca Miller
Oyuncular : Greta Gerwig, Ethan Hawke, Julianne Moore, Bill Hader, Travis Fimmel

Bekâr bir kadın olarak tek başına anne olmak isteyen Maggie’nin tüm planları John’a aşık olunca değişir. Tek problem ise tam zamanlı antropolog, yarı zamanlı yazar olan John işinden başka bir şey düşünmeyen bir profesör olan Georgette’le evlidir. İstemeden de olsa olayları iyice karıştıran Maggie arkadaşları da işleri içinden çıkılmaz bir hale sokar…

Zorlu Center Cinemaximum
Akmerkez Cinemapink


Bekleyiş (L’Attesa)

2015 / Dram / 100′

Yönetmen Piero Messina
Oyuncular: Juliette Binoche, Lou de Laâge, Giorgio Colangeli

Bir anne beklenmedik bir şekilde oğlunun nişanlısıyla Sicilya’daki bir villada karşılaşır ve birbirlerini daha yakından tanımaya çalışırlar.Anna eski zamanlardan kalma bir villada günlerini tek başına geçirmektedir. Bu yalnızlığı bozan tek kişi Pietro’dur. Günlerden bir gün Anna’nın karşısına oğlu Giuseppe’nin kız arkadaşı olduğunu söyleyen bir kız arkadaşı çıkar. Oğlu annesini kendileri ile birlikte birkaç gün tatil yapması için davet eder. Giuseppe’nın yokluğunda zaman geçtikçe bu iki kadın birbirlerini tanımaya başlarlar.

Boğaziçi Üniversitesi SİNEBU
Akmerkez Cinemaximum

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim