BEŞİKTAŞ
17 January 2018

“SİZ HEPİNİZ BEN TEK”

“SİZ HEPİNİZ BEN TEK”

Sevilen radyo programcısı ve stand-up sanatçısı Mesut Süre, “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı tek kişilik interaktif gösterisiyle 24 Ocak 2018 Çarşamba akşamı TOY Comedy Club sahnesine konuk oluyor.

TOY İstanbul’un, komedi için yeni bir cazibe merkezi oluşturmak hedefiyle hayata geçirdiği TOY Comedy Club, her hafta Bebeköy Backbar’da stand-up dünyasının bilinen isimlerini sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Uzun yıllardır farklı radyo istasyonlarında “Rabarba” programıyla dinleyicilere ulaşan Mesut Süre, diğer yandan kahkaha dolu “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı tek kişilik gösterisiyle de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Mesut Süre, seyircinin de dahil olduğu eğlenceli gösterisinde, sokaktaki, günlük mizahı sahneye taşıyor. “Eğer rakımınız diğer insanlardan yüksekse anlatacak daha çok şey vardır” diyen Süre gösterisini; “Uzun boylu bir adamın topluma adapte çabası, çocukluk, ikili ilişkiler, futbol, modern hayat ayrıntıları… Akılda kalan bu gösteri için, buyursunlar gelsinler.” diye anlatıyor.

Mesut Süre’nin 24 Ocak 2018, Çarşamba akşamı saat 21.00’da gerçekleştireceği stand-up gösterisinin biletleri Biletix’ten ve TOY Comedy Club’tan temin edilebilir.

Adres: Bebeköy Backbar – Otlukbeli Cad. Bebeköy Sok. No: 4 Etiler / İstanbul
Tel: +90 212 287 15 00
Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim