İSTANBUL
2 November 2015

UTKU ASAN AKBANK SANAT’TA

UTKU ASAN AKBANK SANAT’TA

Genç Piyanist Utku Asan Akbank Sanat Piyano Günleri’nde 28 Kasım 2015, saat 19.00’da resital verecek. Henüz 16 yaşında olan ve otoriteler tarafından geleceğin virtüözü olarak gösterilen genç piyanist, 2012 yılından itibaren klasik müziği genç kuşaklara yaymak ve sevdirmek amaçlı resital ve konserlerini kısıtlı imkânları ile başarı ile sürdürüyor.

İş Sanat’ın 2014 – 2015 sezonunun parlayan yıldızlarından birisi olan Utku Asan; İdil Biret, Hüseyin Sermet, Gülsin Onay, Denis Kozhukhin, Herbert Schuch, Lilya Zilberstein, Karst De Jong, Muza Rubackyte, Jonathan Plowrıght, Johan Schmidt, Hilary Demske’nin “masterclass”larına katıldı. Asan eğitimini MSGSÜ Devlet Konservatuarı’nda Doç. Nurferi Onur ile tam zamanlı lise 3. sınıfta sürdürüyor.

Genç piyanist 28 Kasım saat 19.00’da Cumartesi günü gerçekleştireceği resitalinde Lv. Beethoven, F. Chopin, M. Ravel ve F. Say’dan eserler seslendirecek. Müzikseverler alacakları biletle Utku Asan’ın eğitim hayatına katkıda bulunacak. Biletler Biletix‘ten temin edilebilir. (Tam: 23 TL, Öğrenci: 13 TL)

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim