TÜRKİYE
19 July 2017

SUDA, KUMDA, TAŞTA…

Suda, kumda, taşta…

Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenen “14. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali” 24 Temmuz – 4 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenleniyor.

Denizbank ana sponsorluğunda gerçekleştirilen festival, Koyunbaba Antik Taş Ocağı’nda düzenlenecek klasik konserler ile Gümüşlük sahilinde gerçekleşen “Suda Caz” ve “Kumda Gitar” konserleriyle üç bölüme ayrılıyor.

Sanat danışmanlığını Gülsin Onay, sanat yönetmenliğini Eren Levendoğlu’nun yaptığı festivalde bu yıl Türkiye’nin yanı sıra Brezilya, Norveç, İtalya, Fransa, Küba, Rusya ve Güney Afrika’dan çeşitli müzisyenler de ağırlanacak.

Festivalde yer alan sanatçılardan Gilles Apap, Myriam Lafar, Dilbağ Tokay, Eren Levendoğlu, Begoa Ensemble, Romano Pallotini, İlya İtin, Mauricio Vallina, Egberto Gismonti, Bülent Evcil, Raffaele Trevisani ve Gülsin Onay Koyunbaba Antik Taş Ocağı’nda; Tord Gustavssen ve Emin Fındıkoğlu Quartet Gümüşlük sahilinde; Alp Ersönmez ve Erik Truffaz ise tarihi Ortodoks şapeli olan Eklisia’da sahne alacak.

Ayrıca müzikseverler, her iki yılda bir Cumhuriyet tarihimizin en önemli bestecilerinden Ahmed Adnan Saygun’un adını yaşatmak için düzenlenen ve bu yıl 15-19 Ağustos 2017 tarihleri arasında festival merkezindeki Toprak Ev’de gerçekleşecek olan Piyano Yarışması’nda, genç piyanistleri izleme fırsatını da yakalayabilecek. Biletler biletix‘te…

 

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim