TÜRKİYE
13 July 2017

MÜZİK KÖYÜ FETHİYE

MÜZİK KÖYÜ FETHİYE

Anadolu’nun farklı bölgelerindeki köylere giderek, kaybolmaya yüz tutmuş müzik geleneklerinin peşinde koşan “Müzik Köyü” ekibi bu yıl İran, Yunanistan ve İspanya’dan gelecek katılımcılarıyla Fethiye’de yine doğayla müziği birleştirecek.

6-11 Ağustos ve 13-18 Ağustos tarihlerinde, iki dönemde gerçekleştirilecek olan programda Anadolu’dan ve farklı ülkelerden birçok müzisyen ve müziksever bir araya gelecek. Ayrıca konserlerin dışında atölye, seminer ve söyleşiler de düzenlenecek.

Müzik Köyü Ekibi, ilk olarak 2015 Ağustos’unda tamamen kendi imkânlarıyla “Müzik Köyü Projesi”ni hayata geçirmiş ve türünün az bulunan örneği olan yerel çalgıcılarla, profesyonel müzisyen ve akademisyenleri Türkiye ve dünyanın 7 farklı ülkesinden gelen katılımcılarla buluşturmuştu. 2016 yaz döneminde ise bütün zorluklara rağmen üç haftalık bir programda, hem Anadolu’nun dört bir yanından, hem de İran, Yunanistan, İsrail ve İspanya’dan aynı etkinlikte toplanması planlanan toplam 50 kişilik sanatçı kadrosunun müzikseverlerle buluşacağını duyurmuş, ancak ülkemizde Temmuz 2016’da yaşanan olaylar nedeniyle program iptal edilmek zorunda kalmıştı.

MÜZİK KÖYÜ 2017 programına katılacak sanatçılar:

6-11 Ağustos 2017
Kemal Dinç, Selim Özyol, Ador Hooyar, Erdem Şimşek, Arslan Hazreti, Ahmet Aslan, Doç. Dr. Özgü Bulut, Efren Lopez Sanz, Ali Ulutaş-Yusuf İhsan Bodur, Gülay Diri, Ozan Özdemir, Metin Yılmaz, Gürkan Özkan, Ozan Sarı, Merih Aşkın, Stelios Petrakis, Raquy Danziger, Sabri Kuşkonmaz, Başak Gürcan, Giorgos Stavrakakis

13-18 Ağustos 2017
Erkan Oğur, Sami Hosseini, İsmail Hakkı Demircioğlu, Derya Türkan, Osman Kırca, Hasan Bülbül, Doç. Dr. Cenk Güray, Doç. Dr. Özgü Bulut, Selim Özyol, Filiz İlkay, Ali Tekbaş, Salih Korkut Peker, Ozan Özdemir, Sabri Kuşkonmaz, Mehmet Günay Eser

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim