HABERLER
17 April 2015

MİNİKLER ENGELSİZ YAŞAM İÇİN KOŞTU

MİNİKLER ENGELSİZ YAŞAM İÇİN KOŞTU

Bahçeşehir Koleji Ümraniye Kampüsü’nün düzenlediği etkinlik kapsamında 5. sınıf öğrencisi minikler Belgrad Ormanı’nda koştu. Kendi sponsorlarını kendileri bulan minikler bu sponsorlardan koştukları her kilometre başına yardım aldılar ve bu yardımları Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışladılar.

“Öğrencilerimizin çevrelerinde neler olduğunun farkında olmaları ve çözüm odaklı değil sorun odaklı olmalarını hedefliyoruz” diyen Bahçeşehir Koleji Ümraniye Yabancı Diller Zümre Başkanı Duygu Sayıner, bu projeyle hem Engelsiz Yaşam Vakfı’na destek olacaklarını hem de dört duvardan sıyrılarak gerçek dünyada bir şeylere çözüm bulmak amacında olduklarını belirtti.

Çocukların kendi buldukları sponsorlarla yürüdükleri her kilometre başına yardım toplayıp bunu bağışladıklarını aktaran Bahçeşehir Koleji Ümraniye Beden Eğitimi Yüzme Başkanı Harika Kiper, “Her sene düzenli olarak yaptığımız sponsor yürüyüşünde çocuklarımızın spor yapmasını spor yaparken de sosyal sorumluluk projesi geliştirmeleri amaçlı bir projedir” ifadelerini kullandı.

Yarışmaya katılan miniklerden Bahçeşehir Koleji 5. sınıf öğrencisi Bahar Dönmez, böyle bir projeye katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederken “Hem spor yapmış olacağız hem de engellilere yardım etmiş olacağız” dedi.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim