İSTANBUL
12 July 2018

YAŞAYAN EFSANE JOAN BAEZ

Yaşayan efsane Joan Baez

1968 kuşağının en etkileyici isimlerinden, gerçek hayat ile kendi sanatsal görüşünü müziğine katarak tarihe tanıklık etmiş efsanevi sanatçı Joan Baez, yeni albümü “Whistle Down The Wind” ve kariyerinin unutulmaz parçalarıyla ile 22 Temmuz’da Pasion Turca organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Efsanevi şarkıcı, söz yazarı, aktivist ve Rock & Roll Hall of Fame Joan Baez, üç Grammy ödüllü Joe Henry’nin prodüktörlüğünü yaptığı, Los Angeles’ta on günde kaydedilen ve 2 Mart 2018 tarihinde yayımlanan yeni albümü “Whistle Down The Wind”de en sevdiği bestecilerin bazılarını bir araya getiriyor.

Joan Baez, “Whistle Down The Wind” adlı yeni albümünden “I Love The Were All Over” adlı şarkının sözlerini şöyle anlatıyor: “Daha iyi bir dünya gelecek mi? Bilmiyorum. Ama işimizi yarın gelip gelmeyeceğini düşünmeden adil ve sevgi dolu bir toplum için severek yapmalıyız.1988, 1989, 1993, 2004 ve 2015 yıllarında verdiği konserlerle Türkiye’deki müzikseverlerle buluşan Joan Baez, beş kıtada yüzbinlerce dinleyiciye verdiği konserlere bir yenisini ekleyecek.

Biletler biletix’te

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim