BEŞİKTAŞ
18 May 2015

RENK, MÜZİK, DANS VE AKROBASİ…

Renk, müzik, dans ve akrobasi…

Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği “Beşiktaş Gençlik Festivali”nin ikinci gününün adresi Bebek ve Kuruçeşme’ydi.

Festivalin ikinci gününün ilk etkinliği olan “Color Up” koşusuna 17 Mayıs 2015 Pazar günü 17.00’de Bebek Parkı’nda start verildi. Ellerinde boya makineleri olan görevliler, koşuya katılanları Bebek’ten Kuruçeşme’ye kadar rengârenk boyadı. Kuruçeşme Parkı’na gelen binlerce katılımcı, kendilerine dağıtılan toz boya tüpleriyle dünyanın en barışçıl ve renkli savaşına katıldı. Kuruçeşme Arena’da “Color Up” sürerken gökyüzünde de Solo Türk gösterisi vardı. Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı F-16 uçaklarının gökyüzünde gerçekleştirdiği akrobasi gösterisi ilgiyle izlendi.

İnteraktif sosyal medya sahnesi kullanılarak #genclikbesiktasta “hashtag”i ile atılan “tweet”ler hedeflenen sayılara ulaşınca açılan 3 adet siyah perdenin ardından sürpriz show’lar gerçekleşti. Gençlik Festivali’nin ikinci günü pop müzik sanatçısı Murat Dalkılıç’ın konseriyle sona erdi.

t2 tw1 tw3 tw4tw6tw7

tw5

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim