HABERLER
22 May 2015

ÇEMİŞGEZEKLİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Çemişgezekli Çocukların Yüzü Gülüyor

22 Mayıs 2015 Cuma günü Tunceli’nin Çemişgezek ilçesindeki 500 adet ilk ve orta öğretim okulu öğrencilerine spor ayakkabı, eşofman ve kitap yardımı yapıldı. Yapılan etkinlik Beşiktaş Belediyesi, Destan Group ve kardeş belediye olan Çemişgezek Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleşti.

Beşiktaş Belediyesi’nin kardeş belediyelerine her konuda ellerinden geleni yapacağını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar “Bizim, Çemişgezek Belediyesi ile olan kardeşlik anlayışımız sadece belediyeler arası değil halklarımızın ve kültürlerimizin kardeşliğidir. 2014 Yerel Seçimleri’nden sonra Çemişgezek Belediye’sinin ihtiyacı olan araç yardımıyla aramızdaki kardeşlik köprüsünün ilk adımını atmıştık. Çemişgezek Belediyesi’yle beraber gerçekleştirdiğimiz çocuklara yaptığımız yardım projesindeki gibi projelerle kardeşliğimizi devam ettireceğiz.” dedi.

Çocukların yüzünü güldüren bu projeyle ilgili Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy “Beşiktaş Belediyesi’nin bu anlamlı çalışması bizi ve ilçemizin çocuklarını çok mutlu etti. Bu projeyi ilçemizde gerçekleştiren başta Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’a sonra da Kültür Müdürlüğü’nün değerli çalışanlarına kendi adıma ve Çemişgezekli vatandaşlarımız adına teşekkür ederim.” dedi.

Proje ilçedeki Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu, Payamdüzü İlk Öğretim Okulu, Sarıbalta İlk Öğretim Okulu, Çemişgezek Yatılı İlk Öğretim Bölge Okulu(YİBO), İstiklal İlk Öğretim Okulu, Çemişgezek Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çemişgezek Ana Okulu’nda gerçekleşti.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim