HABERLER
29 May 2015

CAZ SENİ ÇAĞIRIYOR

CAZ SENİ ÇAĞIRIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 18 yıldır Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen 22. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, 27 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival, 250’yi aşkın yerli ve yabancı sanatçı, 35in üzerinde konserle yine İstanbul’u bir caz kentine dönüştürmeye hazırlanıyor. Şehrin çeşitli mekânlarına yayılacak Uluslararası İstanbul Caz Festivali konserlerine bu yıl, Almanya Sefareti Tarabya Yazlık Rezidansı, Avusturya Başkonsolosluğu/Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi, Aya İrini Müzesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi, ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu, Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon, Feriye Lokantası, İstanbul Erkek Lisesi, KüçükÇiftlik Park, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, Sepetçiler Kasrı ve Salon İKSV yer alıyor.

Joan Baez, Jools Holland, Marcus Miller, Melody Gardot ve Tigran Hamasyan gibi folk, blues ve cazın farklı seslerini ağırlayacak olan 22. İstanbul Caz Festivali, Fenerbahçe Parkı’ndaki Parklarda Caz ve Kadıköy’deki Gece Gezmesi etkinlikleriyle Anadolu yakasına da taşınacak.

Festival programının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim