BEŞİKTAŞ
20 May 2015

TARKAN’IN BEŞİKTAŞ RANDEVUSU

Tarkan’ın Beşiktaş Randevusu

Megastar Tarkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Beşiktaş’ta unutulmaz bir konser verdi.

Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği konserde sahne alan Megastar Tarkan, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nı dolduran binlerce insana unutulmaz bir gece yaşattı. Bu konser aynı zamanda Beşiktaş Belediyesi’nin 16 Mayıs 2015 tarihinde başlattığı Beşiktaş Gençlik Festivali’nin de kapanış etkinliği oldu.

Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde sahne önce ünlü DJ Ozan Çolakoğlu’nundu. Çolakoğlu, hareketli şarkıları ve eşsiz performansıyla İstanbulluları coşturdu.

Alanın dolmasıyla birlikte Tarkan, muhteşem performansıyla sahnedeki yerini aldı. Tarkan birbirinden güzel şarkılarını milli mücadelenin ateşinin yakıldığı Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda seslendirdi. Konser nedeniyle binlerce genç Barbaros Meydanı’nı tıklım tıklım doldurdu.

Tarkan’ın sahneye çıkmasıyla birlikte konserde eğlence doruğa çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tarkan, gençlere unutulmaz bir 19 Mayıs yaşattı. Alanı dolduran gençler de Tarkan’a eşlik ederek en sevilen şarkılarını birlikte seslendirdi.

Konser öncesi konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, sahnede çıkarak tüm katılımcıları selamladı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı’nı kutladı. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Hazinedar, “Bizi biz yapan değerlerin başında hiç şüphesiz Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 16 Mayıs 1919 ve 19 Mayıs 1919 var. Gazi Mustafa Kemal, milli mücadeleyi Beşiktaş İskelesi’nden tekneye binerek Bandırma Vapuru ile İstanbul’dan başlatmış. Aslında Beşiktaş’a yüklenen bir misyon var. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atatürk’ü anarak bu bayramı kutlamak en çok Beşiktaş’a yakışır. Biz bu nedenle Türkiye’nin en güzel gençlik festivalini Beşiktaş’a, İstanbul’a ülkemize armağan ettik” dedi.

4 gün süren Beşiktaş Gençlik Festivali ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim