BEŞİKTAŞ
24 October 2019

NE MUTLU CUMHURİYET VAR!

Ne Mutlu Cumhuriyet Var!

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında dopdolu bir etkinlik programı hazırladı. Cumhuriyetimizin 96. yılı Beşiktaş’ta geleneksel fener alayı yürüyüşü, ışık ve ses gösterileri ile kutlanacak. Gün boyu sürecek olan etkinlikler sabah saatlerinde Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı önündeki resmi törenle başlayacak. Ardından İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde U14 Cumhuriyet Kupası Töreni gerçekleşecek.

29 Ekim 2019 Salı günü saat 18.30’da binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle, marşlar eşliğinde Balmumcu’dan Beşiktaş’a yürüyecek. Yürüyüşün ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Barbaros Meydanı’nda toplanan kalabalığı selamlayacak ve “Beşiktaş’tan İstanbul’a Işık ve Ses Gösterisi” yapılacak.

30 Ekim Çarşamba günü ise; tüm gelirleri TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak olan Bandırma Vapuru oyunu Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Cumhuriyetimizin 96. yılını coşkuyla kutlayacağımız etkinliklere tüm halkımız davetlidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Program

29 Ekim
13.00 U14 Cumhuriyet Kupası Töreni / İsmet İnönü Spor Tesisleri – Levent
18.30 Fener Alayı / Balmumcu
20.00 Beşiktaş’tan İstanbul’a Işık ve Ses Gösterisi / Barbaros Meydanı

30 Ekim
20.00 Bandırma Vapuru Oyunu Dünya Prömiyeri / Süleyman Seba Kültür Merkezi
(Oyunun geliri TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacaktır.)
Biletler: biletinial.com

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim