BEŞİKTAŞ
4 May 2017

EN ANTİKA FESTİVAL

En antika festival

Beşiktaş Deniz Müzesi, Anneler Günü için farklı hediye arayanların ilgisini çekecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Tüm Antikacılar ve Sahaflar Derneği tarafından düzenlenecek “3. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali” 5-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Antika eserlerin erişilemez birer obje olmadığını, makul fiyatlarla da antika sahibi olunabileceğini ve bunların aynı zamanda çok anlamlı bir hediye dönüşebileceğini belirten Tüm Antikacılar ve Sahaflar Derneği yetkilileri, festival süresince katılımcıları farklı sürprizlerin de beklediğini belirtiyor.

Bir döneme damgasını vuran plaklar, eski gazeteler, objeler, fotoğraf makineleri ve resimler gibi nostaljik ürünlerin de sergilenerek satılacağı festivalde aynı zamanda Türk-Osmanlı eserlerinin en nadide parçaları da ziyaretçilerin beğenilerine sunulacak.

Antika bir esere sahip olmak, Anneler Günü’nde sevdiklerimize farklı, tarihi olan ve yaşanmışlıkları içinde barındıran bir hediye vermek isteyenler festivalde kurulacak stantları 10.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim