BEŞİKTAŞ
10 October 2017

DAĞLARCA ŞİİR ÖDÜLÜ SEZER VE FİŞEKÇİ’NİN…

Dağlarca Şiir Ödülü Sezer  ve Fişekçi’nin…

Beşiktaş Belediye Başkanlığı tarafından, PEN Yazarlar Derneği ve Türkiye Yazarlar Sendikası’nın desteği ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Dağlarca Şiir Ödülü, Çiğdem Sezer ve Turgay Fişekçi’ye verildi.

Arife Kalender, Ataol Behramoğlu, Doğan Hızlan, Enver Ercan, Ertan Mısırlı, Haydar Ergülen ve Tarık Günersel’den oluşan Seçici Kurul oy çokluğuyla, 3. Dağlarca Şiir Ödülü’nün Çiğdem Sezer ile Turgay Fişekçi arasında paylaştırılmasına karar verdi. Çiğdem Sezer “Küçük Şeyler Mevsimi”, Turgay Fişekçi ise “Nerdesin?” adlı kitaplarıyla ödüle değer görüldü.

Seçici Kurul ayrıca 2018 yılının Dağlarca’nın ölümünün 10. yılı olması nedeniyle Beşiktaş Belediyesi’nin öncülüğünde ‘’Uluslararası Dağlarca Sempozyumu’’nun düzenlenmesine karar verdi.

3. Dağlarca Şiir Ödülü töreni 15 Ekim 2017 Pazar günü Saat 18:00’da Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ödül töreni öncesinde saat 17:00’da, 22 ressamın Dağlarca’ya bir saygı duruşu niteliğinde olan Dağlarca için: Resim/Sesim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

Şairlerimizi kutluyoruz…

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim