BEŞİKTAŞ
8 April 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA!

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda!

8 Nisan Cuma günü Beşiktaş’ta vizyona giren üç filme dair herşey burada…

Yeniden Başla (Demolition)

Yönetmen Jean-Marc Vallée
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper

2016 / Dram / 101′

Eşini trafik kazasında trajik bir şekilde kaybeden yatırım uzmanı Davis Mitchell, duygusal bir çöküntü yaşamaktadır. Davis, tüm hayatını sorguladığı bu dönemde giderek kontrolünü kaybetmektedir. Bir gün parasını kaptırdığı satış makinasını üreten şirkete bir şikâyet mektubu yazar. Davis, bu mektup sayesinde şirketin müşteri temsilcisi Karen ile yakınlaşacak ve bu beklenmedik ilişki, hem Karen hem de Davis’in tekrar hayata sıkı sıkıya sarılmasını sağlayacaktır.

Alkent Cinecity
Akmerkez Cinemapink
Zorlu Cinemaximum
Kanyon Cinemaximum


Ölüm Emri (Eye in the Sky)

Yönetmen Gavin Hood
Oyuncular: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman

2016 / Gerilim / 102′

Londra merkezli ordu istihbarat komutanı albay Katherine Powell, bir grup tehlikeli teroristi Nairobi, Kenya’daki karargahlarından kaçırabilmek için çok gizli bir operasyonu uzaktan komuta etmektedir. Görev, Powell teroristlerin bir intihar saldırısı planladıklarını anladığı anda “ele geçirme” değil “öldürme” operasyonuna dönüşür. Nevada’daki merkezden Amerikan insansız hava aracını kontrol eden pilot Stewe Watts, karargahın bahçesine 9 yaşında bir çocuğun girdiğini görünce havada seyir etmeye devam eder. Saniyeler hızla akarken, bu imkansız karar, politikacıların ve avukatların ellerine kalır.Ender’s Game : Uzay Oyunları filmine imzasını atan Gavin Hood’un yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, deneyimli oyuncu Helen Mirren’ı Albay Katherine Powell rolünde izleyeceğiz. Film, Nairobi’li teröristlerin yerini bulmak için düzenlenen askeri operasyon konu ediyor.

Özdilek Cinetime
Akmerkez Cinemapink
Kanyon Cinemaximum


Küçük Esnaf

Yönetmen: Bedran Güzel
Oyuncular: Ahmet Arslan, İbrahim Büyükak, Gupse Özay
2016 / Komedi, Romantik / 104′

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar’a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor. Film küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını konu almakta.Senaryoya imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt da filmin başrollerinde. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı Küçük Esnaf birbirinden eğlenceli karakterler ve komik hikayesiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Özdilek Cinetime
Akmerkez Cinemapink
Metrocity Cinemapink
Zorlu Cinemaximum
Kanyon Cinemaximum

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim