BEŞİKTAŞ
30 September 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA VİZYONDA

Bugün Beşiktaş’ta vizyonda

Elveda Berlin (Tschick)

2016 / Dram, komedi / 93′

Yönetmen Fatih Akın
Oyuncular: Anand Batbileg, Tristan Göbel, Nicole Mercedes Müller

Maik Berlin’de kopuk fakat zengin bir ailede büyüyen genç bir çocuktur. Ailesiyle geçireceği yaz tatili bir anda yerle bir olur. Maik’in annesi rehabilitasyon merkezine yatırılır, babası da genç asistanını bir anda ortaya çıkan bir iş gezisine götürmesi gerektiği bahanesiyle ortadan kaybolur. Maik evde tek başına kalmıştır ve yazın ne kadarını böyle geçireceği de belirsizdir. Evde tek başına kalan Maik zamanını havuza girip dinlenerek geçirmeye başlar. Ancak okul arkadaşlarından biri olan genç Rus göçmeni Tschick bir anda kapısında çalıntı bir arabayla beliriverir. Arkadaşının planı sakin evlerini geride bırakıp Maik’le birlikte bir maceraya atılmaktır. Birlikte yola koyulan çocuklar plansız programsız bir şekilde Berlin’i terk etmeye karar verirler. Bu ikisi için de büyük bir macera olacaktır.

Akmerkez Cinema Pink
Metro City Cinema Pink
Kanyon Cinemaximum


Pelé: Bir Efsanenin Doğuşu
(Pelé: Birth of a Legend)

2016 / Biyografik / 107′

Yönetmen Michael Zimbalist, Jeff Zimbalist
Oyuncular: Leonardo Lima Carvalho, Kevin de Paula, Vincent D’Onofrio

Film, Brezilyalı efsanevi futbolcu Pêle’nin hayatı konu ediniyor. 1958 yılında henüz 17 yaşında olan genç Pêle, adını futbol tarihine altın harflerle yazdıracaktır. Zira o yıl Brezilya’ya ilk Dünya Kupasını kazandıran gol onun ayağından çıkmıştır. Brezilya’nın fakir mahallelerinden birinde büyüyen ama sıra dışı oyun tarzı ile sıyrılan Pele, hırslı ve boyun eğmeyen bir karaktere de sahipti. Hayatı yoksullukla doluyken Pele, geleneklerine aykırı ve otantik oyun tarzı ile tüm olasılıklara karşı yenilmez duruşu sayesinde bir ülkenin ününü sonsuza kadar değiştirecektir.

Akmerkez Cinema Pink
Zorlu Center Cinemaximum
Özdilek Cinetime


Bir Baba Hindu

2016 / Komedi

Yönetmen: Sermiyan Midyat
Oyuncular: Sermiyan Midyat, Burak Satıbol, Nicole Faria, Şafak Sezer, Zeynep Kankonde, Hakan Akın, Füsun Demirel, Ayhan Taş, Osman Alkaş, Begüm Öner, Muhittin Korkmaz

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikâyesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip çok tuhaf ve komik durumlara düşerken, hikaye izleyiciye aşkın kuvvetini de gösteriyor.

Metro City Cinema Pink
Kanyon Cinemaximum
Zorlu Center Cinemaximum
Özdilek Cinetime

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim