BEŞİKTAŞ
11 March 2016

BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA…

Bugün Beşiktaş’ta…

1. Annemin Yarası

2016 / Dram / 120′

Yönetmen: Ozan Açıktan
Oyuncular: Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık, Bora Akkaş

Salih on sekiz yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere kaldığı yetimhaneyi terk eder ve babasını ararken bir çiftlikte işe başlar. Hiç beklemediği bir anda hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar da su üstüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? Soluk soluğa izlenecek Annemin Yarası, Salih’in peşinde umudun izini sürüyor.Çekimleri, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Türkiye’de yapılan “Annemin Yarası” başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikâyesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğımda Ozan Açıktan oturuyor.

Etiler Akmerkez Cinema Pink
Levent Metrocity Cinema Pink
Levent Kanyon Cinemaximum
Zorlu Center Cinemaximum
Levent Özdilek Cinetime
Beşiktaş Cinebow

2. Hasret (Sehnsucht)

2015 / Belgesel / 82′

Yönetmen: Ben Hopkins
Almanya’da, pek de izlenmeyen bir televizyon kanalı, belgesel çekmeleri için ufak bir film ekibini İstanbul’a gönderir. Ekip, şehre ayak bastıkları andan itibaren röportajlara başlar. İstanbul’un çeşitli mahallelerini gezip, oranın enteresan sakinlerini tanırlar: Kediler medeniyetinden bahseden tarihçi, meczup ve aşıklar kahvesinin sufi derviş sahibi, Ermeni gazeteci, Alevi Komünist, tarikatten bir Müslüman, her şeyi çözmüş çaycı. Yıkılan mahalleler, kaçak göçmen işçiler, farklı din ve cemaatler eşsiz bir hüzün.

Levent Metrocity Cinema Pink
Boğaziçi Üniversitesi SİNEBU

3. Roma’da Aşk Başkadır (All Roads Lead to Rome)

2015 / Komedi / 90′

Yönetmen: Ella Lemhagen
Oyuncular: Raoul Bova, Sarah Jessica Parker

Bekâr anne Maggie, kızı Summer’la bir İtalya tatiline çıkmaya karar verir. Gençliğinin geçtiği Toskana’ya vardıklarında ilk aşkıyla karşılaşan Maggie, ilk aşkı Luca’nın evli olmadığını öğrenince heyecanlanır. Luca’nın annesi Carmen ve Summer hemen New York’a dönmek istemektedir. İkisi işbirliği yaparak gizlice Roma’ya kaçar. Maggie ve Luca da onları aramak üzere Roma’ya doğru yollara düşer.

Etiler Akmerkez Cinema Pink
Levent Kanyon Cinemaximum
Beşiktaş Cinebow

Haberi Paylaş:

Beşiktaş Belediyesi


BKS logo

© 2024 Beşiktaş Belediyesi. Sitedeki tüm metin ve görseller Beşiktaş Belediyesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

F5 İletişim